Blog

Ziua Energie Brașov, Ediția a XII-a

REPOM organizează anul acesta cea de-a XII-a ediție a Zilei Energiei Brașov, cea mai importantă conferință din România dedicată energiei! 

Eliminarea gazelor cu efect de seră până în 2050 reprezintă una dintre cele mai ambițioase obiective ale Pactului verde european de a atinge neutralitatea climatică, un demers esențial pentru respectarea Acordului de la Paris privind schimbările climatice.

Pactul verde european a lansat o nouă strategie de creștere pentru Uniunea Europeană. Aceasta sprijină tranziția acesteia către o societate corectă și prosperă, care răspunde provocărilor create de schimbările climatice și degradarea mediului, îmbunătățind calitatea vieții. Comisia a inițiat propuneri legislative și invită constant Parlamentul și Consiliul European să sprijine Pactul și să acorde întreaga lor atenție măsurilor pe care le conține.

Entera si-a inceput misiune în acest demers prin sprijinul consumatorilor de energie electrică din România care beneficiază de consultanță și pachete dedicate protejării mediului înconjurător.

 

Entera va fi sponsorul principal al conferinței. Ziua Energiei Brașov din acest an se va concentra pe următoarele subiecte:

 

  • Pactul Verde european, pachetul Fit for 55, Prosumatori
  • Cum se adoptă și se finanțează aceste obiective în UE și România? 
  • Care sunt planurile în afara granițelor?
  • Ce tehnologii există și sunt fezabile și ce este în curs de dezvoltare?

 

Link-ul de înscriere la Ziua Energiei Brașov este disponibil aici – https://bit.ly/3wRQzGh .

 

Un viitor mai bun pentru generațiile următoare și pentru o Europă sustenabilă! Află mai multe despre speakerii și agenda conferinței pe https://ziuaenergiei.ro/ .

Post a comment