Inspire

Fii parte din era energiei eficiente

Program dedicat companiilor și instituțiilor preocupate de consumul energetic, impactul asupra mediului, și de activul cel mai valoros al companiei – angajații.

Tot mai multe branduri își propun să fie mai responsabile și să devină mai verzi fiind atente la eficientizarea consumului energetic și înțelegerea comportamentului de consum. Una dintre caracteristicile de baza ale acestui pachet este și faptul că reprezintă un imbold material pentru angajații performanți, care devin la rândul lor tot mai preocupați de mediu. Prin acest instrument companiile vor avea posibilitatea de a oferi diferite concepte de bonusare pentru angajați, dându-le unelte necesare pentru a contribui la un mediu verde, prin kituri de producere a energiei regenerabile sau mașină electrică, schimbând astfel obiceiurile de consum al angajaților care aderă la filosofia companiei. Ne dorim că acest instrument să fie utilizat de companii pentru a se diferenția în peisajul aglomerat de recrutare și pentru a fi parte din tranziția către o economie cu emisii scăzute de carbon. Astfel, vor deveni sursă de inspirație pentru angajați actuali și viitori, dar și pentru alte companii.

Management

Soluții de energy demand management pentru derularea cât mai eficientă a programului de eficiență energetică.

Monitorizare

Soluții de retenție și răsplătire a angajaților performanți.

Consultanță

Sprijin pentru implementarea pachetului la nivelul organizației și optimizarea consumului.

Finanțare

Soluții de finanțare diverse, în funcție de nevoile fiecărui client, care acoperă parțial sau integral costurile.

E-mobility

Soluții de mobilitate electrică, adaptate la cerințele fiecărui client. 

Stocare

Kituri pentru prosumatori și soluții de stocare pentru dezvoltarea segmentului de energie verde al oricărei organizații.

Parteneri

Contact

Primul pas către un viitor sustenabil

    Vrei să faci un pas înainte? Află cum poți deveni un exemplu pentru alte organizații prin completarea formularului.