Share

Fii parte din era energiei integrate

Entera Share presupune un sistem integrat de producție și autoconsum de energie verde. Preluarea și decontarea surplusului de energie livrată în rețea este asigurat de Entera, prin contractul de furnizare.

Prin pachetul entera Share, nu doar consumi energie electrică ci vei avea posibilitatea de ați produce singur energie electrică verde. Pachetul îți oferă furnizarea de energie verde, și transformarea din consumatorul clasic în Prosumator (producător și consumator de energie) astfel contribuind la crearea ecosistemului de prosumatori. Prin pachetul entera share beneficiezi de gestionarea întregului management al experienței de prosumator, de la faza inițială de proiectare, alegerea celui mai bun kit de producere a energiei solare, până la instalarea și monitorizarea instalatiei. Acest proces asigură faptul că vei putea bucura de energie și vei putea sa o injecteze în rețea (share) fără eforturi suplimentare. Prin contractul de furnizare încheiat, se garantează și achiziționarea energiei livrată în rețea, astfel diminuând valoarea facturii lunare. Totodată, Entera Share asigură monitorizarea constanta a sistemului instalat în așa fel încât să poată interveni și oferi sprijin oricand este nevoie.

Prosumator

Prin pachetul Entera Share oricine poate să devină Prosumator. Pachetul include un sistem complet de producție și consum propriu. Surplus de energie este preluat și decontat de Entera, prin contractul de furnizare. Diferența de energie consumată la orele la care nu exista producție, provine din surse regenerabile.

Monitorizare

Controlul permanentă a procesului de producție pentru a se putea interveni prompt și eficient.

Preț fix sau dinamic

Clientul poate să aleagă cel mai bun tarif în funcție de profilul de consum.

Consultanță

Oferită din partea specialiștilor Entera pentru alegerea celor mai potrivite echipamente de producție care pot să includă sistemul de stocare a energiei excedentare. Designul kitului de producere a energiei se va realiza personalizat pe baza curbelor de consum ale fiecărui beneficiar.

Unelte digitale

Aplicația pentru măsurarea cantității de energie care se produce asigură o raportare sigură și la îndemână.

Impact redus asupra mediului

Lunar, fiecare client va regasi în factura de energie cantitatea de CO2 economisita prin energia verde utilizata.

Parteneri

Contact

Primul pas către un viitor sustenabil

    Ești pregătit pentru nivelul următor? Află cum poți face mai mult cu mai puțin prin completarea formularului.